Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009

ΤΙ ΑΠΑΓΓΕΛΕΣΤΕ ΔΕΣΠΟΙΝΗΣ???????


ΚΑΛΕ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ????ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ???????ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ..!!!!!!!!!!!!!

«Το να πρωταγωνιστήσω σε ταινία πορνό ήταν φαντασίωσή μου που τελικά κατάφερα να πραγματοποιήσω» δηλώνει η Ηλέκτρα, που είναι η πρώτη ελληνίδα πορνοστάρ που διαπρέπει σε παραγωγές του είδους. Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα «Espresso», όπως και οι δύο παρτενέρ της Ματθαίος και Ζαφείρης στην τελευταία ελληνική παραγωγή, που θα έχει τον... εμπνευσμένο τίτλο «αγρότισσα μόνη ψάχνεται».
Η Ηλέκτρα κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και πριν αρχίσει το συγκεκριμένο επάγγελμα ήταν πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων. Έχει σχέση αυτήν την περίοδο, ωστόσο το επάγγελμά της δεν της δημιουργεί πρόβλημα αφού «το αγόρι μου φτιάχνεται όταν με βλέπει να κάνω σεξ με άλλους». Αναφορικά με τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, δηλώνει ότι «χίλιοι καλοί χωράνε», ενώ αποκαλύπτει ότι «τον τελευταίο καιρό φαντασιώνομαι πως κάνω δημόσια σεξ στην Ομόνοια».
Ο Ματθαίος κατάγεται από τον Πειραιά και αποκαλύπτει ότι τον ζηλεύει αφάνταστα η κοπέλα του, αλλά «πρέπει να καταλάβει ότι αυτή είναι η δουλειά μου». Όσο για τον Ζαφείρη από την Τήλο, γνωστό και ως ένα από τα καλύτερα greek καμάκια, αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν έκρυβε το επάγγελμά του στους συντοπίτες του και σχολιάζει: «τις προάλλες έγινε όργιο σε νοσοκομείο, ενώ τουλάχιστον εμένα αυτή είναι η δουλειά μου».
Όπως αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης της μοναδικής ελληνικής εταιρείας παραγωγής πορνό Δημήτρης Σειρηνάκης, το επάγγελμα του έλληνα πορνοστάρ έχει αρχίσει να προσελκύει αρκετούς ενδιαφερόμενους λόγω της πολύ καλής αμοιβής που δίνεται για κάθε σκηνή, η οποία ξεκινά από τα 800 και φτάνει τα 1.500 ευρώ...ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΡΓΙΑ..!!!!!!!!!
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΡΝΟ..!!!!!
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου