Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ "ΑΓΩΝΑ"..!!!!


Φαίνεται πως ύστερα από ομηρικούς καβγάδες, χωρισμούς και επανασυνδέσεις, η σχέση της Λίντσεϊ Λόχαν με την DJ Σαμάνθα Ρόνσον έχει περάσει οριστικά στο παρελθόν και -μαζί με αυτή- ιστορία αποτελούν και οι ομοφυλοφιλικές προτιμήσεις της Λόχαν. Άλλωστε, πριν από τη Σαμάνθα, η Λίντσεϊ είχε αποκλειστική προτίμηση προς το ανδρικό φύλο, με τον Κόλιν Φάρελ, τον Κάλουμ Μπεστ, τον Χιθ Λέτζερ και τον Τζέικ Τζίλενχαλ να είναι μερικοί μόνο από τους διάσημους με τους οποίους το όνομά της είχε κατά καιρούς συνδεθεί, ενώ είχε και ένα σύντομο φλερτ με τον Πάρη Κασιδόκωστα- Λάτση.

Οι τελευταίες φήμες θέλουν τη Λίντσεϊ να έχει στρέψει το ενδιαφέρον της προς τον Τζον Μέιερ, ο οποίος μέχρι τον περασμένο Μάρτιο είχε δεσμό με την Τζένιφερ Άνιστον και πριν από αυτή έβγαινε με τη Τζέσικα Σίμπσον.

Η Λόχαν και ο Μέιερ διασκέδασαν το βράδυ της Δευτέρας σε κλαμπ της Νέας Υόρκης. Οι δυο τους κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και χόρεψαν αρκετά μαζί, ενώ άνθρωπος που βρισκόταν στον ίδιο χώρο δήλωσε στην ιστοσελίδα «E! Entertainment»: «Η Λίντσεϊ τον ακολουθούσε παντού. Εκείνος χόρευε και με τις σερβιτόρες, και μετά επέστεφε. Η Λίντσεϊ ασχολούνταν μόνο μαζί του».

Αν και δεν έγινε γνωστό αν οι δυο τους έφυγαν μαζί από το κλαμπ τελικά, η Λίντσεϊ του έκανε μια γλυκιά αφιέρωση στην προσωπική της σελίδα στο Twitter το πρωί της επόμενης μέρας βάζοντας φωτιά στις φήμες για νέο ειδύλλιο.

NA ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ..!!!!ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ..!!!ΕΤΕΡΟΦΥΛΗ ? ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΗ ? Η' ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου